foto1
Naše škola
foto1
Budova školy
foto1
Praktická výuka
foto1
Historické nádvoří školy
foto1
Budova internátu - Vila Roberta Siegla

+420 583 213 074
reditel@szssumperk.cz
Kontakt



 

Ve středu 21. března 2018 se naše škola, stejně jako v minulých letech, zúčastnila soutěže s názvem „Moje nejzajímavější kazuistika“, kterou organizuje SZŠ a VOŠ Zlín. Šlo již o XIV. ročník Festivalu ošetřovatelských kazuistik. Jde o prezentaci nejzajímavějších případů ošetřovatelské péče poskytované pacientům, se kterými se setkali žáci 3. a 4. ročníků SZŠ oboru Zdravotnický asistent v průběhu praktického vyučování.

Letošního ročníku se zúčastnilo celkem 11 zdravotnických škol. Kromě naší školy přijeli prezentovat svoje práce i žáci ze Zlína, Vsetína, Uherského Hradiště, Kroměříže, Olomouce, Frýdku-Místku, Brna (Jaselská), Brna (Grohova), Blanska a Nového Jičína.

Naši školu reprezentovala žákyně třídy 3.A Martina Tichá, která se mezi konkurencí dalších deseti zdravotnických škol neztratila. Naopak. Se svoji prací „Ošetřovatelská kazuistika u pacienta s urolithiázou“ uspěla a studentská porota jí udělila 1. místo.

Festivalu ošetřovatelských kazuistik ve Zlíně se zúčastnily jako divačky i 3 žákyně třídy 3.B, které se ve školním kole umístily na stupních vítězů – Monika Hnilicová, která zastupovala naši školu ve studentské porotě, a Lucie Baďurová s Blankou Bednaříkovou, které usedly mezi publikum a celý program také bedlivě sledovaly. 

Celá akce probíhala ve velmi příjemné atmosféře, všechny práce byly na vysoké úrovni, o to více nás těší, že Martina Tichá v této konkurenci uspěla, a srdečně jí blahopřejeme. Současně děkujeme i paní učitelce Mgr. Miroslavě Šopíkové za odborné vedení práce a podporu Martiny.

V Šumperku dne 26. března 2018                                         Mgr. Anežka Gronychová

                                    

 



Copyright © 2024 Copyright SZŠ Šumperk, Kladská Rights Reserved.