foto1
Naše škola
foto1
Budova školy
foto1
Praktická výuka
foto1
Historické nádvoří školy
foto1
Budova internátu - Vila Roberta Siegla

+420 583 213 074
reditel@szssumperk.cz
Kontakt



Ve čtvrtek 5. 12. 2019 v Nemocnici Šumperk navštívil Mikuláš se svou družinou andělů a čertů dětské oddělení a rozdával radost, úsměvy, balíčky i přání k uzdravení. Většina dětí byla potěšena návštěvou a připravila si pro Mikuláše básničku nebo krátkou písničku. Některé se raději schovaly pod peřinu, asi se bály, že je čerti odnesou, ale nakonec i ti to zvládly a na Mikuláše i andílky se usmály a za sladké balíčky poděkovaly.

Mikuláš spolu se svými věrnými spolupracovníky zašel pozdravit i klienty interního oddělení  - ošetřovatelský a sociální úsek.  Kde spolu i s malým sborem žáků zazpívali koledy a přinesli na oddělení ducha Vánoc.  Za krátký čas vytvořili, krásnou atmosféru a všem zúčastněným bylo líto, že Mikuláš odchází. Před odchodem popřál všem krásný advent a hlavně hodně zdraví a klidné svátky.

Nakonec se Mikuláš a jeho doprovod vydali pozdravit i oddělení chirurgie, ortopedie a interní oddělení ženy i muži, kde udělali největší radost všem pacientům a pacientkám zpěvem vánočních koled. Mikuláš popřál zdraví, klid a lásku i zdravotnickému personálu.  Mgr. Veronika Gettin



Copyright © 2024 Copyright SZŠ Šumperk, Kladská Rights Reserved.